perjantai 29. toukokuuta 2015

Huomenna Suvivirsi!

Kevätjuhlapäivä koittaa aina yhtä yllättäen ja työt oppilaiden kanssa loppuu kuin seinään. Tosin luokkaretken jälkihommia ja luokan siivoilua riittää vielä ainakin ensi viikolle ja varmaan seuraavallekin.
Tein kevätjuhla-asuuni sopivat kynnet. Lakkasin alle uuden Picture Polishin Sorbetin, oikein kaunis ja hyvälaatuinen kellanvihreä ihanuus. Leimailin Moyoun ja Born Prettyn laatoista Enjoy your summer -tekstin (tietysti!) ja pantteria ja sitrushedelmiä. Asussani on pantterikuviota ja laukussa sitruskuosia, kynnet ovat näiden yhdistelmä. Tykkään itse lopputuloksesta kovasti, sopivan sekavan reippaat, sopivat mun tyyliin. Hyvää kevätjuhlapäivää kaikille koululaisille!





torstai 28. toukokuuta 2015

Orly-viikko: Mirrorball ja Keep calm!

Orly viikon saa luvan nyt lopettaa ihanainen Mirrorball. Huomenna väsään sitten jo päättärikynsiä!! Jeij! Leimasin näihin fiiliksiin (erittäin onnellinen, mutta erittäin väsynyt...) hyvin sopivat Keep calm, it's Friday -leimat Moyoun laatasta. Piristävät kummasti pitkän päivän iltaa! En jaksa juuri nyt yhtään enempää, huomiseen siis!


tiistai 26. toukokuuta 2015

Orly-viikko: Au Champagne ja Beach Cruiser sydämet

Huomenna lähdetään ysien kanssa Tampereelle ja sydämiä sitten kynsille. On tää niin haikeaa aikaa, vaikka toisaalta, ovathan he kasvaneet jo meidän koulusta ulos! :)
Valkoinen pohja on Orlyn Au Champagne ja neonpinkki on Beach Cruiser. Decalit on hankittu Mi Nailsilta, kyllä tykkään kovasti näistä neondecaleista. Aika kauan saa liottaa, mutta toisaalta ovat tukevia ja pystyy siirtämäänkin ja eivät hajoa helposti. Helpot ja mieluisat reissukynnet!


maanantai 25. toukokuuta 2015

Orly-viikko: Pure porcelain, Bailamos ja Sparkling garbage

Koska viikko ei millään riitä Orly-suosikkieni esittelyyn, niin yritän yhdistellä ihanuuksia ja nyt kyllä tapahtui yllätysonnistuminen mun mielestä. Olen aika poikki jo, ja hommia on enemmän ku laki sallii. Kun sain urakkahommat koulun osalta tehtyä tossa kasin maissa niin päätin vielä lakata, ja tadaa, helppoa ja yksinkertaista.
Kahdessa sormessa alla Pure porcelain, ja peukuissa, etusormissa ja pikkurilleissä Bailamos. Noihin neljään aksenttikynteen leimasin Messy Mansion MM46 laatasta tuon naisen, jolla on kukkia hiuksissaan. Leimat ihan osuneet keskelle, mutta ei haittaa, upea kuvio! Ja kun vielä vähän värittelin kukkia ensin Dance Legendin aquarellella ja sitten päälle vähän Sparkling garbagea, niin niistähän tuli kivat! Noihin Bailamos-kynsiin lakkasin vielä päälle kerroksen Sparkling garbagea ja kyllä, helpot ja nopsat, n.35minuutin kynnet on valmiit! :)




Orly-viikko: Frosting ja Ablecs15 I do!

Näissä kynsissä alla on Orlyn Frosting,  ihana kultainen shimmer valkoisessa pohjassa. Päälle leimattu Vividin hääaiheisesta laatasta ruusuja ja sormukset. Yksi pieni strassi kiveksi (joo, väärää sävyä, tiedän, mutta tajusin liian myöhään... :D ) ja valmista!


sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Orly-viikko alkuun: Ablaze

Orlyn lakkojen laadusta on aina keskustelua ja kun kynsibloggaajien keskusteluissa tuli ilmi ihmisiä, jotka boikotoivat merkkiä kokonaan, en oikein edes tiedä miksi, huono laatu? huono suti? huonot värit? , niin päätin pitää Orly viikon, koska oman Helmerini laatikossa on n. nelisenkymmentä pulloa Orlyä ja pidän niistä, todella. Pullo on tarpeeksi suuri, ei tarvitse hysteerisesti pelätä lakan heti loppuvan. Suti on sopivan jäykkä ja iso (kuulostipa pervolta...) ja lisäksi värit ovat hurmaavia. Olen ostanut lähes joka kokoelmasta jotain. Ja etenkin Orlyn shimmerit, rakkautta, tosin ei cremeissäkään ole vikaa. Kuivuvat erittäin nopsasti ja kolme kerrosta ainakin riittää viimeistään, useimmiten kaksi.

No anyways, ensimmäisenä esittelyyn pääsee Ablaze, ihana kirkas oranssi shimmer viime kesän kokoelmasta. Kirkas melkein neon oranssi ja kultaista shimmeriä, niin että se näkyy jopa kuvissa, hyvä levittyvyys ja siinä se, todellinen herkku. Leimat nopsasti Uberchicistä ja Born Prettystä ja helpot maanantaikynnet ovat valmiit.




lauantai 23. toukokuuta 2015

Pinkkiturkoosit perhoset

Mulla on yksi ihana kevät/kesäpaita, jonka käyttämistä odotan aina pitkän talven. Joskus puen sen talvellakin, mutta ohuen materiaalin vuoksi ei se oikein passaa silloin. Värien puolestahan mä puen ihan mitä haluan, mihin vuodenaikaan haluan! :D Paidassa on turkoosilla pohjalla pinkkejä perhosia. Nämä kynnet on tehty mätsäämään paitaan.
Alla on kaksi ihanaa kerrosta ihanaa Dance Legendin Holy Diveria. Helppoa ja todella kaunista. Sitten töpöttelin keskelle ympyränmalliin noin suunnilleen Mentalityn Alarmia. Päälle valkoinen perhonen ja siinähän ne on. Justiinsa passelit kynnet paitaan! :)



torstai 21. toukokuuta 2015

Simple as that

Toinen Ablecs15 -haasteen tämän viikon teema oli Simple, ja tää on mulle aina vaikeaa. Mutta nämä oli helpot ja pikaiset, hyvä lakka ja leima. Lakka on Models Ownin Hyper gel Turquoise gloss. Se on tarkoitettu käytettäväksi oman päälilakkansa kanssa, mutta mä käytin ihan tavallista, hyvin toimii. Kaksi siistiä ja melko nopsasti kuivuvaa kerrosta. Päälle leimat Mundon Barbiella Chez Delaneyn laatasta, joita otan aina jos on pakko onnistua helposti ja kerrasta. Raidat piristävät! Helppoa! (Helppoa tarvitsinkin juuri nyt, oli melkoinen pyörityspäivä tulevien seiskojen kanssa. Onneksi mulla on maailman paras oppilaskunta apuna, ilman en selviäisi. Kyllä tää opettajan työ tässä kevätaikaan on melkoista urakkahommaa.. :) )





keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Mansikoita

Käytin hetipian uusiksi lahjaksi saamaani Chanelin Rouge Flamboyantia. Se on hurmaavan laatuinen ja värinä minulle juuri sopivan lämmin. Mansikoita pääädyin tällä kertaa leimailemaan ja maalailemaan päälle, uudesta Uberchicin laatast tietysti. Aika namuisen kesäiset näistä mun mielestä tuli!! :)


tiistai 19. toukokuuta 2015

Rakastan työtäni

Se ei liene kenellekään enää epäselvää. Teinien kanssa arkipäivässä toimiminen on hienoa, jokainen päivä on uusi, ihmeellinen ja erilainen. Meidän koulussa toimii aktiivinen oppilaskunnan hallitus ja minä olen sen ylpeä ohjaava opettaja. Tänä vuonnakin on järjestetty ja osallistuttu jos vaikka minkä näköiseen toimintaan, kouluviihtyvyysasiat ovat etenkin olleet tänä vuonna pinnalla. Meillä on kiva koulu! Huomenna oppilaskunnan hallitus pitää kevätkokouksen ja aion sanoa lapsille, miten jokainen heistä on tärkeä ja tekee hyvää työtä hallituksessa vaikuttaen moniin koulun asioihin positiivisesti. Arvostan! Nämä kynnet sopivat huomiseen. Pinkki pohja on Mentalityn huikean ihana Scandal. Leimat pääosin uusista Uberchic-laatoista, jotka saapuivat tänään. Näistä viidestä laatasta riittää taas teille esiteltävää pitkäksi aikaa! :)



maanantai 18. toukokuuta 2015

Kirahvikynnet

Ajattelin tänään tehdä jotain tosi helppoa. Kysyin kynsikavereiden keskusteluryhmässä, että mitä väriä saisi olla ja eka vastaus oli ruskea. Siispä ruskea pohja. Sitten mietin mitä ihmettä ja päätin, että nappaan vain ekan laatan joka käteen tuli. Sehän oli Drk-A. Ja hmm, mikä sopisi ruskealle? No kirahvikuvio tietty. Hommiin siis, vähän oranssia ja luonnonvaaleaa leimalakkaa ja tämmöiset kirjavathan näistä sitten tuli, mutta niinhä ne kirahvitkin luonnossa on? Ihana aurinko!




Uberiisiä!!

Hyvin vähän aikaa, niin äkkiä jotain helppoa ja kivaa ja vielä ablecs15-haasteen mukaista. Holoa siis! Color clubin holot on rakkautta, helppoja kahdella kerroksella ja tosi kauniita. Tässä Eternal beauty. Leimat Mundo de Unaksen luonnonvalkoisella Uberchicin laatasta ( uusia Uberchicejä odotellessa, varmaankin tänään jo saapuvat, kun tullasin ne tossa keskiviikkona!! jee!!), uberiisiä!!




sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Sunnuntaiaamun keijukukkakynnet

Ajattelin tänään pukea tuon alla näkyvästä kankaasta tehdyn tunikan. Tykkään tehdä kankaiden innostamia kynsiä, ja tällä kertaa poimin kankaasta tuon taikasauvan ja tähdet, valkoiset kukat ja punaiset kukat ja lehdet. Poimin leimauskuviot eri laatoista, ja väreinä tietysti mahdollisimman samansävyistä kuin kangas. Valkoisten kukkien alla on Chinan Trendsetter, ihan lemppari. Mundon yksi leimalakka, oisko okra nimeltään on aika lailla samaa sävyä. Tykkään, sopivan selkeät.




lauantai 16. toukokuuta 2015

Raikkautta aamuun

Kun lakkasin aamulla kolmatta kertaa valkoisen pohjan, niin ajattelin että nyt jotain helppoa. Nappasin Celestialin pinkin ja A05 laatan ja helppoa kivaa ja pirteätä syntyi. :) 



keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Animalistic!

Tänään alkoi neljän päivän vapaa, jee! Tää kevätaika on koulussa kyllä niin kivaa, että voisin painaa putkessa kesäkuulle! :D Mutta joo, lakkailin ekan vapaaillan kunniaksi vähän pidemmän kaavan mukaan.
Tein liukuvärin Color clubin neonpastelleilla, ja ei näistä kyllä mitään neonia tullut, hyvin hyvin hailukat värit on. Mutta kivat. Päälle leimasin tiikeriraitaa vaalealla harmaalla ja aksenttikynsiin asettelin vain pastellisia strasseja. Oikein kivat ja liukuväri onnistui aika mukavasti tällä kertaa, ei meikkisienikään sutannut ja nöftännyt. Oikein hyvä lakkapäivä tänään! :D




tiistai 12. toukokuuta 2015

Opi Ink Suede ja decalit

Sain tänään työrintamalla huippu-uutisia ja päätin juhlistaa niitä näillä ihanilla Born Prettyn decaleilla, joita olen säästänyt for a special occasion! Noooh, olivat aika ohuita ja hankalia, ja asettelukin meni ihan ketuilleen, ja joku ihme punainen ihailijakin eksyi tuonne alulakan alle, mutta siitä viis, tykkään näistä! :D Mikään ei pilaa hyvää tuultani tänään! Ja muilla kynsillä on harvemmin käytetty Opin Ink suede-versiona, tykkään kovasti näistä, mutta raaskin harvoin ja erityistapauksissa vain käyttää. Tänään on siis juuri oikea päivä! Huippua! :D





maanantai 11. toukokuuta 2015

Suomi-tähtiä ja ihana lahjaglitter

No niin, pelipäivä tänään ja eilen, jeij!  Sain Kädet tärisee -blogin Kristalta viime paketissa ihanaisen Darlin Divan Blueberry Ala Moden. ^_^ Oikein paaaaaljon glitteriä tässä, kynsillä yksi aseteltu kerros! Nimettömissä ja keskareissa on Glam polishin Summer nights, Grease-kokoelmasta. Leimat pikaisesti Born Prettyn laatasta, pari korjausliikettä sudilla (Bad idea!!) ja siinähän on reippaat Suomi-kynnet! :)


Minion-rakkautta

Pientä söpöstelyä, mustavalkoisia sydämiä ja Minioneita. Pus!
Ps. Huomaako jostain, että tämä on työvuoteni kiireisintä aikaa... :D




sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Onnea äideille!

Äitienpäiväkynsiini kuuluu jo perinteisesti sinivuokot. Myös tänä vuonna leadlightattuna. Eli valkoista alle, siniset leimat ja vuokot sinisiksi ja keskelle vihreää ja valkoista pilkkua. Muihin kynsiin Dance Legendin aivan kertakaikkisen ihana wow prism Inhale. Siinähän ne on, muuta ei tarvita. Nyt äidin luo! :)




lauantai 9. toukokuuta 2015

Peacock

Riikinkukot on kivoja, tai siis niiden sulat. Itse eläimethän on pelottavia. :D Mutta näissä kynsissä sinistä yhdistettynä koko kynnen decaliin, joka toimi erittäin hyvin! Ja lopputulos on jotenkin tosi elävän näköinen? Aivan huumaavat värit näissä. Sininen on joku vanha Essence, jossa kivaa kimallusta ja pikkurilliin törkkäsin muutaman strassin (note to self, ei olis tarvinnut..). Pelipäivä ja sinistä kehiin!! :D