sunnuntai 31. elokuuta 2014

What a mess! Inspired by Life & Nails!

Life & Nails blogissa nähtiin viime perjantaina nämä mix&match -kynnet. Ihastuin! Ihana sekoitus ihan erilaisia juttuja. Niinpä päädyin kokeilemaan itsellenikin jotain samantyylistä! :)
Barry M on valmistanut jonkun mielestä aivan järkyttävän kamalat glittertekstuurit, tässä valkoinen sequin lakka, joista mä tykkään ihan hulluna, ylläri ylläri! Ihan ku ois mokkapalakuorrutetta kynsillä! :D Yhdistin tähän tekstuuriin Fun lacquerin Sandcastlen, oranssin termolakan, joka siis vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. Vaihtelu näkyy kuvissa alla. Vielä oranssiin koristeeksi hempeät pionityyliset decalit ja täydellinen sekasotku on valmis?? :D Tykkään!






lauantai 30. elokuuta 2014

Smaragdeja kynsillä

Rakastan tätä(kin) lakkaa. Todellinen kaunotar, kuin smaragdien kimallusta kynsillä? :)
Tämä lakka on Dance Legendin Tinsel. Kolme ohutta kerrosta ja hieno kuivuvuus, levittyvyys ja peitto. Helppoa lakattavaa. Päälle leimat luonnonvalkoisella Pueenin laatasta ja parin epäonnistuneen aamukokeilun jälkeen en voisi olla tyytyväisempi näihin ihanuuksiin. ^_^




torstai 28. elokuuta 2014

Minttuista maitoa

Kikon 389 on ollut minttutoivelistallani jonkun aikaa, ja nyt Talkandbake-blogin Mimosa luopui omastaan. Minun onneni. :)
Kolme siistiä kerrosta, ja nimettömässä Opin hurmaava This gown needs a crown. Jotenkin minusta hopea on aina ensimmäinen juttu, joka tulee mieleen yhdistää minttuun. Jälleen kerran: match made in heaven! Leimat Chez delaneyn laatasta ja leimalakkana Opin Push&Shove, jota en varmaan koskaan tule laittamaan koko kynsille, mutta leimaamiseen toimii hyvin. :) Lopputulos on aika pirtsakka!




keskiviikko 27. elokuuta 2014

Saippuakuplia

Ostin Kädet tärisee -blogin Kristalta tämän ihanan Starrilyn Balloon Animal -lakan. Rakastan sitä! :D  Tänään oli tosi kiire lakkailla, joten anteeksi huonot kuvat ja kuivat kynsinauhat ja silleen. Mutta lakkauksesta tykkään. :) Kynsillä on toisen kynsiystäväni suosittelema China Glazen Nasty, kaunis fuksia tai mitä tuosta väristä nyt sanoisi. Hieno sävy kuitenkin. Leimasin Sugar bubble -laatasta SB025 tuo saippuakuplanpuhallusleiman mukaan ja näillä mennään huomiseen! :)



tiistai 26. elokuuta 2014

Syksyn ensimmäiset lehdet!

Yleensä teen lehtikynsiä vasta syyskuulla, mutta tänä vuonna poikkeus tulee siksi, että viikonloppuna alkaa koripallon MM-kisat ja alkuviikolla lentopallon MM-kisat!! Eli paljon sinivalkoisia kannustuskynsiä tulossa parin seuraavan viikon aikana!! :D Siksipä alkusyksyn lehtiä nyt tähän viilenevään elokuun säähän. :)
Tykkään Dance Legendin lakoista. En ole ikinä kokeillut yhtään huonoa DL-lakkaa. Ne ovat järjestään laadukkaita ja vielä kaiken hyvän päälle kauniita. Näissä kynsissä on suloisesta Dance Legendin Anna Gorelova -kokoelmasta lakka Tsarevna Ljagushka eli sammakkoprinsessa. Väri on kauniin syksyinen vihreä, sammalen tai sammakon vihreä ja joukossa kultaista ja hologlitteriä. Lakka kuivuu karheapintaiseksi. Mikään ei estä tähän laittamasta päälilakkaa, kiilto ja kimallus olisi varmaan huisa. :) Dance Legendin lakkoja saa vielä tämän viikon tilata Minails-verkkokaupan ennakkomyynnistä! Käykää ihmeessä tutustumassa täällä: http://www.minails.fi/merkki/dance-legend/DaLe/
Nimettömiin ja pikkurilleihin lakkasin Ilnp:n Cashmere sweaterin ja leimasin siihen Bundlemonsterin Holiday setistä lehtiä tuplaleimoina vihreällä. Lopputulos miellyttää silmää. :)







Minun valintani Opi Nordic -kokoelmasta

Sain eilen postissa tilaamani Opin Nordic-kokoelman Pohjoismaa-aiheiset lakat. Nimien puolesta olisin voinut tilata kaikki, mutta värit olivat mielestäni jokseenkin epäonnistuneita ja tylsiä. Neljä lakkaa kuitenkin tilasin ja alla swatch-kuvat niistä ja muutama sananen.

Ensimmäisenä OPI with a nice Finn-ish on kauniin vaalea pronssi tai kultaan taittava pronssi. Tykkään väristä kovasti ja vaikka koostumusta on moitittu niin ainakin näin pikaisesti levitettynä toimi moitteettomasti eikä siveltimen jälkiä isommin jäänyt. Mulla on kynnet lähes aina koristeltuna ja tähän on jo suunniteltunakin koristeluja. Nähtäneen pikimmiten uudestaan blogissa! :D Kuvassa kaksi helppoa kerrosta.


Thank Glogg it's Friday! on mun ehdoton suosikki tästä kokoelmasta. Kaunis syvä viininpunainen ja näen jo sieluni silmin itseni siemailemassa glögiä joulun aikaan tämä lakka kynsillä. :D Helpot kaksi kerrosta, levittyi erittäin siististi. Hieno!!


My dogsled is a hybrid on lakka, jota odotin eniten, mutta väri on minulle liian vaalean vihertävän minttuinen. Kuvassa ehkä aavistuksen liian kirkas. Ei mun juttu, mutta mahdottoman helppo lakattava kahdella kauniilla kerroksella! :)



Viimeisenä My voice is  a little norse, tuollainen kaunis kimaltava holoinen pikkuglittertopperi. Tulee varmana liukuvärinä käyttöön, kuvassa yksi kerros glögin päällä kokonaan, yhdessä sudilla tehty heikko liuku ja yhdessä pelkkää norsea. Ei mikään valtavan erikoinen kaunotar, mutta löytää varmasti paikkansa kokoelmastani.


maanantai 25. elokuuta 2014

Aivan liian fiinit työkynnet

Hups, kävi näin! Minulla oli suunnitelmana käyttää Minailsista ostamiani huippuihania ruusudecaleja. Mirva-omistaja sanoi minulle, että nämä näyttäisivät kivalta punaisen päälle ja jooooo, todella näyttävätkin!?! Alla on luottopunaiseni Maybellinen Rouge passion. Decalit toimivat loistavasti. Ja aksenttikynsiin vielä Zoyan pixie kesäkokoelmasta, Bar. Ihana rusehtava, helppokäyttöinen holoihanuus! Ihanathan nämä on, mutta ai että, mitähän puen huomenna, ettei nämä olisi liian kimaltavat ja naiselliset... :D


sunnuntai 24. elokuuta 2014

Leadlight-kukkia

Leadlight- tekniikka eli lyijylasi -tekniikka on kynsikoristeluissa melkoisen uusi ja ehkä vielä vähän tuntematonkin juttu. Näin saa kuitenkin melko kivannäköisiä koristeluja tehtyä, vaikka toki, onhan näistä vaivaakin tavallista leimailua enemmän. Leadlight tarkoittaa kynsien koristelussa sitä, että vaalealle pohjalle leimataan kuvio ja sen jälkeen kirkaspohjaisilla (jelly lakat soveltuvat hyvin) lakoilla maalataan kuviot leiman päältä. Maalaamiseen käytän itse yleensä dotting toolia.
Näissä kynsissä lakkasin ensin pohjan valkoiseksi Ginan valkoisella. Sitten leimasin tähän koristelutyyliin hyvin sopivan kuvion Moyoun Pro-laatasta 06 mustalla leimalakalla. Sitten vaan valkkailemaan sopivat kirkaspohjaiset lakat. Näitä voi tehdä itsekin sekoittamalla tipan värilakkaa kirkkaaseen lakkaan? Mulla on Rican Squishy-sarjan tähän tarkoitukseen valmistettuja lakkoja, joten käytin niistä Grapea, Tangerinea ja Lemonia ja lisäksi vielä Nfu Oh:n NW04 -lakkaa, jonka vihreä pohja sopii hyvin, kun glitterit ovat painuneet pullon pohjalle! :D  Dotting tool heilumaan, sitten siistailu ja pikakuivattava ja siinähän on kiva lopputulos? :)





lauantai 23. elokuuta 2014

Hassu mutta kaunis yhdistelmä

Halusin kynsille jotain ihan muuta. Eli mietin mitä persoonallista voisin yhdistää ja kokeilla. Alle laitoin mun suosikin: Opin Don't talk Bach to me n ja leimasin sinisellä Chinan Blue bells ringing -lakalla Moyoun laatasta. Tuo ihana Opi on huippulaatuinen ja ihan kuin sutisi hernekeittoa kynsille. Tykkään. Mitäs sanot?? :D



Me&I-kuoseja vol2

Olen tänään menossa ystävän Me&I-kutsuille ja ajattelin väsäillä aamutuimaan kynsille loppuja kuoseja syysmallistosta. Vaatteita näkee edelleen osoitteesta www.meandi.fi :)
En taas oikein ole näihin ollenkaan tyytyväinen, lähtevät heti illalla kutsujen jälkeen! :D Mutta mennään näillä kumminkin, osa on ihania. Yllärisuosikki oli tällä kertaa tuo tassukuosi! :D Ja tykkään taas myös tuosta big dots-kuosista. Paisleyt erottuvat tässä yhtä huonosti kuin tuossa paidassa livenäkin.. Ja ankat nyt on söpöjä joo, mutta olisi pitänyt vaan itse piirtää ni olis saanut peukkuunkin sopivan kokoisen. Puutteita on, mutta nyt kuvia! :)




torstai 21. elokuuta 2014

Yksi pieni elefantti marssi näin..

Voi sentään, jonain päivänä ei vaan mikään näytä toimivan. Kauneinkin lakka on vähän plääh.. Näin kävi tänään ja yleensä silloin mä kaivan mustavalkoista esille. Niin nytkin. Valkoiselle pohjalle mun jo kauan suunnittelemat norsut drk-c laatasta. Yksinkertaista ja sievää, musta. :) Huomenna taas jotain muuta ehkä illalla.. tai lauantaiaamuna.. :)





keskiviikko 20. elokuuta 2014

Dots skittle!!

Aiiiii miten pirtsakka päivä, sateesta huolimatta!! Mieli on hyvä! :)
Niinpä kynsille väriä ja palloja. Moyoun laatasta valkoiselle pohjalle leimattu eri väreillä palloja. Leimavärit Mundoa, Konadia ja Barry ämmää. :)
Ainoa juttu, joka lievästi harmittaa ja ihmetyttää, on se, että tuo Mundon punainen vuotaa, eli kivat karvapallot sitten keskareissa!!! En ymmärrä koko juttua. Eihän se livenä pahasti näy, mutta ei tuota nyt kovin hyväksi leimaajaksi silti voi kehua...?





tiistai 19. elokuuta 2014

Well nails Nothing but the Funk

Tämä Well nails on hurjan kaunis violetti, jossa kullanoransseja erikokoisia hexejä. Siihen yhdistyy mun mielestä parhaiten oranssi, koska kulta on liian kulta ja keltainen on liian keltainen..? Hmm.. Olenkohan menettänyt loputkin järjenrippeet töihin palattuani? Lisäksi Zoyan hiekoista Beatrix oli liian vaalea oranssi ja Dhara liian punertava oranssi, joten lopuissa kynsissä on yksi kerros Dharaa, jonka päällä yksi kerros Beatrixia. Leimat on tehty XL-laatasta Barry M Plum-lakalla. Ehkä aavistuksen turhan hailakat liilat kukat? Mutta ehkäpä näillä mennään taas huomiseen..




Eilen askartelin työkynnet vanhalle opiskelukaverilleni. Näistä tuli aika pirtsakat!! :)


maanantai 18. elokuuta 2014

Jalkapalloja!

Vaihteeksi! :D Ajattelin huomenna pukea jalkkistunikan ja tein oikein kelta-vihreät jalkkiskynnet vielä kaveriksi. Winstonian laatasta Orlyn Sparkin päälle Mundon lakalla lentäviä palloja. Muutama kynsi tuli vähän sotkuisena, mutta saavat nyt kelvata.. Huomenna mulla on aikaa enemmän askarrella taas! :)




sunnuntai 17. elokuuta 2014

Hillityt water decal -kynnet

Huomenna puen jotain vanhan roosan tapaista, niinpä lakkasin kynnet Opi My very first knockwurst -lakalla. Liilaan taittava nudehenkinen lakka, erittäin hienosti käyttäytyvä yksilö. Helppoa. Väri on aavistuksen liilampi kuin mitä kuvista näkee. Sitten vaan tuollaiset pionin näköiset decalit ja siinä on kynnet valmiit. :)
Ps. Kynnet rupevat olemaan mun makuuni vähän liian pitkät. Josko huomenna tai tiistaina viila viuhuisi?